I'm Live!
Watch Now

Hvorfor Volkswagen

 

I dagens forbrukermarked kan vi velge og vrake mellom et enormt utvalg av ulike bilmerker og bilmodeller. Du har europeiske biler, japanske biler og amerikanske biler. Alle slåss om å få deg som kunde, og den ene bilen er bedre enn den andre. Bensinbiler, dieselbiler, hybridbiler og helelektriske biler, hva skal man velge? Skal man gå for den velkjente bensinbilen eller skal man gå inn i framtiden med en elektrisk bil? Kravet om miljøvennlighet og utslippskutt har definitivt preget og endret bilindustrien kraftig, og endringene bare fortsetter. I et hav av flere forskjellige muligheter, hvorfor skal du velge en Volkswagen framfor en Toyota, Volvo eller Nissan?

Snill mot lommeboka

Volkswagen bilene har en effektiv ytelse og den er snill mot lommeboka. Fra utforming av karosseriet og ned til den minste ventil i motorrommet, kan du føle deg trygg og sikker på at enhver del av Volkswagen er bygget for å imponere med unik effektivitet, uten å inngå kompromisser med kraft og håndtering.  TSIA er en toppmoderne motor som er lett, drivstoff injisert og den benytter seg av en turbolader for å levere et maksimalt dreiemoment. Den moderne motoren bruker minimalt med drivstoff, og er svært miljøvennlig. Motoren er svært liten, men den gir like god drivkraft i det tøffe terrenget.

Sikkerheten prioriteres

Volkswagen tar sikkerheten til deg og din familie svært seriøst, og du kan være trygg på at du får en driftssikker bil hvis du anskaffer deg en Volkswagen. Alle bilmodellene har den nye sikkerhetsteknologien, så hvis uhellet skulle inntreffe, kan du trygt vite at Volkswagen beskytter alle bilens passasjerer. Alle bilmodellene har et kamera i fronten som leser av veibeskrivelser for å sørge for at bilen holder seg riktig i kjørebanen. Hvis du som sjåfør begynner å havne utenfor kjørefeltet, vil bilen assistere deg. Bilene er også utstyrt med Adaptiv Cruise Control som regulerer hastigheten og avstanden til andre biler, uten at føreren holder inne gassen og bremsen. Denne kontrollen gir deg økt komfort, senker stressnivået og dobler trygghetsfølelsen.

Volkswagen sine biler er topp moderne med alt av teknologiske goder. Bilene kommer med et system som gjør at du kan nyte det beste av underholdning og navigasjon med kun et enkelt tastetrykk. I våre dager er telefonen vår et viktig innslag. Volkswagen har utviklet funksjoner som gjør at du kan koble mobilen din til bilen din. Du kobler bare mobilen din opp via en USB, og kan nyte alt fra musikk, kart og meldingstjenester.

Tøft design

Volkswagen har utviklet biler med et tøft design. Kjører du en Volkswagen, kjører du med stil. Med ny teknologi ser Volkswagen stilig ut, selv etter at solen har gått ned. I tillegg har den tyske bilprodusenten utviklet nye frontlykter som lyser kraftigere, har lenger varighet og er mer energieffektive enn vanlige lyspærer. VW bilene er også utstyrt med innvendige LED-pærer slik at du finner igjen tingene dine på en lettere måte. Volkswagen designer sine biler med din komfort i tankene. Bilmodellene er tilpasset alle årstidene på en komfortabel og elegant måte.

 

Affiliates